1. Verwarm de oven voor tot 220 C
2. Snipper de uien fijn. Snijd de paprika in kleine stukjes
3. Verhit 1 el olie in een grote koekenpan en bak het vegetarisch gehakt 1 min. Voeg de paprika en de helft van de ui toe en bak 2 min. mee.
4. Voeg de komijn en 100 ml water toe en laat op laag vuur 3 min. garen. Zet de tacoschelpen rechtop in de ovenschaal en schep er het gehaktmengsel in. Verdeel er de geraspte kaas over en zet ca. 5 min. in de voorverwarmde oven.
5. Snijd intussen de tomaten in zo klein mogelijke blokjes en snijd de rode peper fijn. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil. Halveer de vrucht en pers de helften uit. Meng de tomaat en de peper met limoensap en -rasp naar smaak, de rest van de ui en de rest van de olie. Breng eventueel op smaak met zout
6. Serveer de taco’s met het gehakt mengsel, sla, mais en de tomatensalsa.